torsdag 9 oktober 2008

Skolan

Är i skolan nu, börjar inte fören 14.10 så jag har lite tid att sitta här och inte göra någonting.
Har gjort klart Samhäll nu, så jag har bara Utveckling, livsvilkor och socialisation och Hälsopedagogik kvar. Tror att det bara är de iaf, kanske ska kolla upp det med, så jag vet exakt hur mycket jag har kvar att göra, så jag inte får någon lärare efter mig.

Trivs väl sådär i skolan, vill tillbaka till klasse i Vga. Saknar att kunna sitta och prata med kompisa på rasterna, att faktiskt ha kul när jag är i skolan. Tyvärr så har jag inte de längre.
I måndags blev jag borttagen från min grupp som jag var med på Hälsopedagogiken för att dom sa att jag aldrig va där (Har vart sjuk, så det är klart at jag inte går till skolan då) Så jag fick hoppa in i en annan grupp igår, ska redovisa imon, så 2 dagar på sig att göra 2 veckors jobb är lite jobbigt, men jag är snart klar med det också tror jag. Gruppen som jag var med förut frågade nyss om jag va arg på dom, va fan tror dom! De går runt och säger att det var läraren som tog bort mig, fast det var dom.
De sa att dom visste inte hur dom skulle berätta det för mig, det är la för fan bara att gå direkt till mig och säga som det är, så hade jag haft några dagar till på mig, men nä! Dom skulle skylla allt på mig och läraren!

Vill vara hemma! Vill ha helg! Orkar inte med skolan!

1 kommentar:

Mysan sa...

Madde! Du har mig i alla fal:D mig får du inte strunta i:D/Matilda E